Nieuws

In augustus organisateert BBC Croonen Lommel's head coach Ronnie McCollum 8 specialisatietrainingen van 60 minuten in groepen van maximum 4 personen. 

Op de eerste training kijkt Ronnie naar de noden van de speler/speelster, hierop wordt de volgende 7 trainingen verder gewerkt.

Inschrijven en meer informatie.

De BBC Lommel webshop is online. Je kunt hier BBC Lommel hoodies, polo's, t-shirts, handdoeken en tassen bestellen. Je kunt er zelfs je naam op laten drukken!

Naar de webshop

Dankzij de successen van de Belgian Cats en Belgian Lions, zowel bij 3X3 als bij 5X5, zijn wij erg blij moet de groeiende interesse in onze sport.
En ook dit jaar zijn er weer een groot aantal nieuwe jonge spelers naar BBC Croonen Lommel gekomen om eens te proeven van basketbal. 

Het nieuwe seizoen is ondertussen alweer van start gegaan en wij hebben een mooi overzicht over welke nieuwe spelers de stap echt gaan zetten en gaan blijven.  Daarom kunnen wij nu ook bevestigen dat er voorlopig nog maar enkele plaatsen zijn voor kinderen (jongens en meisjes) zonder basketervaring voor onze ploegen U8, U10 en U12.

Maar helaas moeten wij ook vaststellen dat er geen plaatsen meer zijn in onze oudere jeugdploegen van U14 tem U19.

Iedereen die toch interesse heeft om bij BBC Croonen Lommel te komen basketten vragen wij dan ook eerst om een mailtje te sturen naar leden@bbclommel.be met de vermelding van naam, geboortedatum en eventuele eerdere basketervaring zodat wij op basis hiervan kunnen aangeven welke de juiste mogelijkheden zijn en de coaches dit case per case kunnen evalueren.

Daarnaast willen wij jullie er ook op attent maken dat er rondom ons ook nog basketbal gespeeld wordt en dat jullie anders eens moeten horen in Pelt, Peer, Leopoldsburg, Achel of Mol.

 

Met sportieve groeten,

 

Het bestuur

ONZE MISSIE

BBC Croonen Lommel wil een warme sportclub zijn, waar plaats is voor iedereen. We bieden competitiebasketbal aan voor jongens & heren, meisjes & dames, G-basket én unified.

We willen een club zijn die kansen geeft aan iedereen en waar betrokkenheid centraal staat.